Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Zvezda i Partizan u derbiju za finale Kupa Srbije

24 April 2024
1 min.
Zvezda i Partizan u derbiju za finale Kupa Srbije

Samo četiri dana poslije vječitog derbija u šampionatu Srbije, danas je na programu novi, i to u polufinalu Kupa Srbije. I ovaj put je Crvena zvezda domaćin Partizanu.

Crvena zvezda je u subotu u derbiju koji je imao odjeke i poslije završetka meča, kada su se u Partizanu žalili na suđenje i koji je trajao 110 minuta slavila 3:2 nakon preokreta.

U prvenstvu sada najvećem rivalu bježe deset bodova.

Slijedi Kup odnosno polufinale gdje se igra jedna utakmica. Zvezda je opet domaćin.

Iz Partizana su stizale najave prethodnih dana kako revoltirani suđenjem Pavla Ilića, neće istrčati na teren danas.

Јuče saopštenje crno-bijelih u kojem kažu da će ipak istrčati na teren, ali da će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtijevati da se odnos prema klubu hitno promijeni, u skladu sa značajem koji Partizan ima za srpski fudbal.

Meč Crvena zvezda – Partizan na programu je u 19 časova.

RTRS

Povezani članci

Nadal i Rolan Garos: Ljubav, navika i panika

Aleks Koreča, nekada drugi teniser svijeta, uvjeren je da Rafael Nadal ima dobre izglede na Rolan Garosu. On smatra da ako španski teniser veže na Mastersu u Rimu nekoliko dobrih mečeva, onda ima dobre šanse da zablista i na njegovom omiljenom turniru koji je osvajao rekordnih 14 puta. Nadal je na Mastersu u Madridu izgubio […]

Prošao Piksijev prijedlog: Na EURO u Njemačkoj definitivno sa 26 fudbalera

Selektori učesnica Evropskog fudbalskog prvenstva u NJemačkoj moći će da imaju u svom sastavu po 26 igrača, a među prvim predlagačima ove opcije bio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Isti broj fudbalera selektori su imali i na Mundijalu u Kataru, dok su na prethodnom šampionatu Evrope zbog pandemije virusa korona mogli da imaju 26 […]