Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Evo kada nas očekuju topli dani

26 April 2024
1 min.
Evo kada nas očekuju topli dani

U Republici Srpskoj narednih dana biće pretežno sunčano i toplije vrijeme a posljednja dva dana aprila maksimalna temperatura vazduha biće do 30 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Sutra ujutro biće pretežno vedro, u nižim djelovima grada i oko rijeka moguća prolazna magla, a tokom dana toplije i pretežno sunčano uz malu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha biće oko četiri, a maksimalna temperatura vazduha oko 22 stepena Celzijusova.

U nedjelju, 28. aprila, biće još toplije i pretežno sunčano uz malu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha biće od šest do 11, u višim predjelima od tri, a maksimalna od 21 na jugozapadu do 29 na sjeveru, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak će biti pretežno sunčano i vrlo toplo, a minimalnom temperaturom vazduha od sedam do 11, na jugu do 15, u višim predjelima od četiri stepena, a maksimalna temperatura vazduha od 23 do 30, u višim predjelima od 18 stepeni Celzijusovih.

I u utorak, 30. aprila, nastavlja se pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme. Minimalna temperatura vazduha biće od sedam do 13, na jugu do 16, a maksimalna temperatura vazduha od 24 do 30, u višim predjelima od 18 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Košarac: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira smjernice međunarodnog faktora u BiH, kao i da se pokušava na svaki način onemogućiti domaći dogovor i trasirati put izbornog procesa na stavovima Kristijana Šmita i predstavnika međunarodne zajednice. Govoreći o današnjoj sjednici Savjeta ministara, Košarac je […]

Sa dnevnog reda skinut i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona BiH skinut je sa dnevnog reda današnje sjednice Savjeta ministara i vraćen na doradu Ministarstvu pravde, saznaje Srna. Prethodno je sa dnevnog reda ponovo skinut i novi tekst Nacrta zakona o Sudu BiH. Predlagač oba nacrta zakona bilo je Ministarstvo pravde.