Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Planinari u Trnovu upriličili dječiju radionicu

07 Maj 2024
2 min.
Planinari u Trnovu upriličili dječiju radionicu

Juče je, u okviru obilježavanja Đurđevdana, slave Crkve svetog velikomučenika Georgija u Trnovu, PSD društvo “Treskavica” upriličilo dječju radionicu, odnosno igraonicu i prezentaciju planinarenja i plninarske opreme.

Uz vrijedne članove društva, animatore i vodiče mališani su uživali u igrama i kvizovima i svi otišli kući zadovoljni, uz jedno novo iskustvo i sjajne poklone.

“Hvala ŠG Treskavica na finansijskoj pomoći. Radujemo se druženju i u planini i do sledećeg susreta vedro” – navode iz PSD “Treskavica”

Povezani članci

Ljevnaić: Očuvanjem planine ulažemo u budućnost budućih generacija

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da razvoj Jahorine predstavljaju veliku šansu za region i pozvao građane i privrednike da zajedno rade na tome uz očuvanje prirodne ljepote i potencijala olimpijske planine. “Jahorina je naš najveći potencijal, ona je sinonim za stotinu fabrika. Trenutno koristimo samo 10 odsto njenih mogućnosti, a važno je […]

U akciji “Očistimo Jahorinu zajedno” prikupljena 301 vreća smeća

Olimpijski centar /OC/ “Jahorina” u saradnji sa opštinom Pale organizovao je juče akciju “Očistimo Jahorinu zajedno” s ciljem očuvanja prirodnih ljepota, čistoće planinskog područja i podizanja ekološke svijesti građana i posjetilaca u kojoj je prikupljena 301 vreća smeća. Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je novinarima da se na akciju čišćenja planine prijavilo 300 ljudi […]