Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Kada nas očekuje zahlađenje ?

08 April 2024
2 min.
Kada nas očekuje zahlađenje ?

U Republici Srpskoj narednih dana biće toplo vrijeme uz ponegdje slabu kišu u srijedu uveče, 10. aprila, i u četvrtak ujutro, nakon čega će u petak biti sve toplije uz sunčane periode i umjerenu oblačnost, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Sutra se nastavlja vrlo toplo vrijeme uz sunčane periode i umjerenu oblačnost. Više oblaka biće na zapadu, a na jugu će biti pretežno sunčano.

Minimalna temperatura vazduha biće od devet do 15 u višim predjelima od pet stepeni, a maksimalna temperatura vazduha od 25 do 31, u višim predjelima od 20 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 10. aprila biće oblačnije i vjetrovito, na zapadu znatno svježije u odnosu na prethodne dane, dok će na istoku biti i dalje toplo. Biće uglavnom suvo, a uveče će ponegde padati slaba kiša koja će se premještati od zapada ka istoku.

Minimalna temperatura vazduha biće od devet do 14, u višim predjelima od pet, a maksimalna temperatura vazduha od 19 na zapadu do 28, na istoku, a u višim predelima od 13 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak ujutro, 11. aprila, biće oblačo uz ponegdje slabu kišu. Tokom dana doće do postepenog razvedravanja uz sunčane periode. U Hercegovini će biti vjetrovito uz jaku buru.

Minimalna temperatura vazduha biće od četiri do 10, na jugu do 15, a maksimalna temperatura vazduha od 18 do 26, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

U petak, 12.aprila biće sve toplije uz sunčane periode i umjerenu oblačnost. Na jugu će tokom većeg dijela dana biti pretežno sunčano.

Minimalna temperatura vazduha biće od devet do 14, u višim predjelima od šest, a maksimalna temperatura vazduha od 20 do 27, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Lukić: Tužilački tim pokazuje koliko je neozbiljan, sve dirigovano iz američke Ambasade

užilaštvo BiH, odnosno tužilački tim svaki put iskoristi priliku da pokaže koliko je neozbiljan i nije dorastao bilo čemu, a sve je dirigovano iz američke Ambasade, rekao je vršilac dužnosti direktora “Službenog glasnika Republike Srpske” Miloš Lukić nakon današnjeg nastavka suđenja pred Sudom BiH. “I danas smo imali priliku da vidimo da se dokazi, kao […]

Dodik: Uskraćeno elementarno pravo na pravično suđenje

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da mu je uskraćeno elementarno pravo na pravično suđenje pred Sudom BiH budući da se u namještenu formu pokušava ugurati sve i svašta. “Nemamo mogućnost da ovdje dokažemo svoju nevinost”, istakao je Dodik. Dodik je istakao da se dokazuje tvrdnja da je proces protiv njega politički namješten […]