Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Lukić: Tužilački tim pokazuje koliko je neozbiljan, sve dirigovano iz američke Ambasade

29 April 2024
1 min.
Lukić: Tužilački tim pokazuje koliko je neozbiljan, sve dirigovano iz američke Ambasade

užilaštvo BiH, odnosno tužilački tim svaki put iskoristi priliku da pokaže koliko je neozbiljan i nije dorastao bilo čemu, a sve je dirigovano iz američke Ambasade, rekao je vršilac dužnosti direktora “Službenog glasnika Republike Srpske” Miloš Lukić nakon današnjeg nastavka suđenja pred Sudom BiH.


“I danas smo imali priliku da vidimo da se dokazi, kao što rekoše uvaženi advokati, izvode na silu i da steknemo i taj utisak da je sve ovo dirigovano negdje sa strane, a svima je već jasno da je to dirigovano iz američke Ambasade”, rekao je Lukić.

On je naveo da se tužioci koje su poslali ponašaju kao da su pali s Marsa.

“Amerikanci su prije 55 godina poslali troje ljudi na Mjesec, te mi se čini da im je napredovao svemirski program”, rekao je Lukić na konferenciji za novinare.

Lukić je podsjetio na latinsku poslovicu “neka bude po pravdi, pa taman se i cijeli svijet srušio”.

“Čini mi se da će, kada ovaj proces u konačnici jednom bude presuđen po pravdi, čitav njihov svijet da se sruši”, ocijenio je Lukić.

U Sudu BiH danas je održano suđenje predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i Lukiću zbog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Informisala sam SB UN da se Bećirović obraća u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva i svih u BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović potvrdila je za Srnu da je informisala Savjet bezbjednosti UN da će se Denis Bećirović na današnjoj sjednici obratiti u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva, niti u ime svih u BiH. Na pitanje Srne da li je informisala Savjet bezbjednosti da bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović […]

Košarac: Za BiH najbolje da rezolucija o Srebrenici bude povučena

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac rekao je da je predložena rezolucija o Srebrenici potpuno nepotrebna i netačna i da bi za BiH i pokretače rezolucije bilo najbolje da je povuku. “To bi bilo najbolje za BiH. To bi bilo najbolje i za dobre odnose Bošnjaka, Srba i svih ostalih”, rekao je Košarac novinarima na […]