Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Majstorica za finale: Željeznica u nedjelju dočekuje Nevesinje

17 April 2024
1 min.
Majstorica za finale: Željeznica u nedjelju dočekuje Nevesinje

KMF “Željeznica” iz Trnova u nedelju od 17.00 časova, biće domaćin ekipi KMF “Nevesinje” u odlučujućem meču polufinalne serije play-offa za prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer futsal ligu BiH naredne sezone.

Prva utakmica ove serije odigrana je u I. Sarajevu, a meč koji je u potpunosti opravdao očekivanja završnice prvenstva riješen je penalima. Nakon regularnih 3:3, više sreće u penal lutriji imala je ekipa Željeznice koja vodi 1:0 , dok su u drugoj utakmici Nevesinjci slavili nakon regularnih 2:2 izvođenjem penala i rezultat u ovoj seriji je 1:1.

Iz KMF “Željeznica” pozivaju sve navijače i ljubitelje futsala da u nedjelju 21.4. u 17.00 časova dođu u novu sportsku dvoranu na Trgu Republike Srbije i podrže ih.

SRNA

Povezani članci

Na Međunarodnom turniru u Banjaluci JU JITSU klub “Slavija” osvojio 58 medalja

Ju JITSU klub “Slavija” iz Istočnog Sarajeva  je i ove godine uzla učešće na 15. Međunarodnom turniru “Banja Luka OPEN 2024”.  U sportskoj dvorani Borik, Slaviju je predstavljalo 57 takmičara , koji su osvojili 58 medalja.  9 takmičara se okitilo zlatnom medaljom, 26 je zauzelo vicešampionsko mjesto, dok su 23 takmičara osvojila bronzano odlicje. Za […]

Košarkaši Slavije pobjedom završili sezonu pred domaćom publikom

Košarkaši Slavije su u pretposljednjem devetom kolu Lige za opstanak prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše savladali Posušje 90:86 i tako se pobjedom oprostili od domaće publike za ovu sezonu. Osjetila se rasterećenost u igri Slavije nakon što su u subotu saznali da su pobjedom Leotara nad Prijedor-Spartakom i matematički osigurali opstanak, ruka se opustila […]