Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Trnovo: Prijave za banjsku rehabilitaciju do 8. maja

10 April 2024
1 min.
Trnovo: Prijave za banjsku rehabilitaciju do 8. maja

Udruženje penzionera opštine Trnovo pozvalo je članove da se do 8. maja prijave na javni poziv za banjsku rehabilitaciju, koji je raspisalo Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske.

Pravo na besplatnu banjsku rehabilitaciju u zdravstveno-turističkim centrima u Republici Srpskoj u trajanju od 10 dana imaju penzioneri koji nemaju drugih ličnih primanja, koji u proteklih pet godina nisu koristili pravo na banjsku rehabilitaciju na teret Udruženja penzionera Republike Srpske i koji su penzioneri najmanje tri godine, saopšteno je iz Udruženja penzionera Trnovo.

Prijave se podnose na propisanom obrascu, koji podnosioci zahtjeva popunjavaju u Udruženju penzionera u Trnovu.

Podnosilac je dužan da, uz prijavu, dostavi i kopiju lične karte, ček od penzije, kopiju rješenje o penzionisanju i dokaz o visini penzije iz inostranstva ili Federacije BiH, ukoliko ih prima.

Prijave se podnose kod sekretara Udruženja penzionera svake srijede od 10.00 do 12.00 časova.

SRNA

Povezani članci

Planinarski slet u selu Žeravice

Na planinarskom sletu u selu Žeravice kod Han Pijeska danas se očekuje 200 učesnika, koji će preći stazu dugu 12 kilometara. Učesnici ovog planinarskog sleta imaće priliku da posjete vodopad Skakavac, Crkvu Svetog proroka Ilije i vidikovac. Predsjednik Planinarsko-ekološkog društva “Visočnik” sa Han Pijeska Cviko Todić rekao je Srni da je okupljanje u 10.00 časova […]

Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

Skupština grada Istočno Sarajevo, usvojila je danas Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo za prošlu 2023. godinu. Na 25. redovnoj sjednici, usvojeni su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i Matične biblioteke Istočno Sarajevo, a jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo […]