Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U srijedu nastavak suđenja Dodiku i Lukiću

13 April 2024
1 min.
U srijedu nastavak suđenja Dodiku i Lukiću

 Nastavak suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske Milošu Lukiću pred Sudom BiH biće održan u srijedu, 17. aprila.


Advokat Goran Bubić, branilac predsjednika Srpske, rekao je danas Srni da očekuje nastavak suđenja 17. aprila na kojem će Tužilaštvo BiH nastaviti izvođenje svojih dokaza.

“Odbrana je pripremila prijedlog svojih dokaza, o kojima će Sud BiH odlučivati nakon što Tužilaštvo BiH izvede svoje dokaze”, rekao je Bubić.

Nastavak suđenja je predviđen u 13.00 časova, objavljeno je na sajtu Suda BiH.

Dodik i Lukić optuženi su za nepoštovanje odluka Kristijana Šmita.

SRNA

Povezani članci

Raste broj oboljeljih od morbila u Srpskoj, među njima i tri bebe

Broj zaražen od morbila u Republici Srpkoj raste, pa je tako je do sada u Srpskoj prijavljeno 52 slučajeva oboljelih od malih boginja. “Najviše prijavljenih slučajeva je u i Bijeljini 28, Banjaluci 16, u Ugljeviku dva, dok je u Mrkonjiću Gradu i Prnjavoru, Laktašima, Ugljeviku, Kotor Varošu, Loparama , Istočno Sarajevo prijavljeni po jedan slučaj […]

Vladika Fotije: Tokom Strasne nedjelje biti posvećen molitvi

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije poručio je povodom početka Strasne nedjelje da vjernici treba što više da se uzdržavaju od jela i budu posvećeni molitvi kako bi bili dobri Hristovi saputnici na putu stradanja. “Bog ide na dobrovoljno stradanje što je dug svakoga ko ispovijeda da je Hristovim stradanjem postao ono što jeste. To je […]