Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ženu u Palama udario automobil, teško povrijeđena

29 Mart 2024
1 min.
Ženu u Palama udario automobil, teško povrijeđena

Žena pješak čiji su inicijali M.R. teško je povrijeđena kada je u Palama udario automobil “audi”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Povrijeđenoj je pomoć ukazana u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 18.00 časova kada je vozilo “audi”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali N.Š. udarilo pješaka.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale obavili su uviđaj, a o svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Protiv vozača će tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

SRNA

Povezani članci

Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere

 Opština Istočno Novo Sarajevo sufinansiraće 50 odsto troškova za penzionere koji u toku godine budu boravili na banjsko-klimatskom liječenju ili rehabilitaciji u banjama u Republici Srpskoj. “Ostalh 50 odsto troškova snosiće penzioneri”, rekao je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i dodao da je ovaj projekat usklađen u dogovoru sa Udruženjem penzionera Istočnog Novog […]

U Istočnom Novom Sarajevu podijeljene sadnice za vlasnike plastenika

U Istočnom Novom Sarajevu juče su podijeljene sadnice povrća za 289 korisnika koji u svom posjedu imaju plastenik. Sadnice su dijeljene ispred MZ „Vraca“ i MZ „Toplik-Tilava“, u okviru Programa podsticaja razvoju poljoprivrede u opštini Istočno Novo Sarajevo za 2024. godinu. Vlasnicima plastenika od 50m2 podijeljeno je 150 sadnica , a za vlasnike plastenika od […]