Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas sunčano i još toplije

27 Maj 2022
1 min.
Danas sunčano i još toplije

Sunčano i još toplije vrijeme danas će biti u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, dok se u drugoj polovini dana u centralnim predjelima i na jugoistoku očekuje naoblačenje, uz moguće kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom.


Na sjeveru se uveče očekuje postepeno naoblačenje, koje će do narednog jutra donijeti slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Maksimalna dnevna temperatura vazduha od 27 do 33 stepena, u višim predjelima od 22 stepena Celzijusa.

Duvaće slab vjetar sjevernih smjerova ili promjenljiv.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je u većini krajeva sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Gacko i Bjelašnica 13, Čemerno i Široki Brijeg 14, Rudo, Bugojno i Ivan-sedlo 15, Drinić i Jajce 16, Zvornik, Kalinovik, Mlječanica, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Novi Grad, Ribnik, Bihać, Drvar, Livno i Sarajevo 17, Bileća, Višegrad, Gradiška, Grude, Sanski Most i Zenica 18, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Neum i Tuzla 19, Bijeljina i Trebinje 20, Gradačac 21 i Mostar stepeni Celzijusa.

SRNA

Povezani članci

Sutra sastanak Predsjedništva sa Lajčakom

Predsjedništvo BiH primiće sutra specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana Miroslava Lajčaka. Sastanak je planiran u 12.00 časova, najavljeno je iz Predsjedništva BiH. Početak susreta otvoren je za snimatelje i foto-reportere, a nakon sastanka biće objavljeno saopštenje.

Na planinama i snijeg: Pripremite se, stiže totalna promjena

Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će biti sunčano i natprosječno toplo vrijeme sa maksimalnom temperaturom vazduha od 26 do 31 stepen Celzijusa. Tokom jutra ponegdje uz rijeke i po kotlinama biće slabe magle. Minimalna temperatura vazduha od sedam do 14 stepeni Celzijusovih. Duvaće slab do umjeren južni vjetar. Već u utorak, 16. aprila, nastupiće […]