Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Đoković otvorio dušu zbog Ivaniševića

27 Mart 2024
2 min.
Đoković otvorio dušu zbog Ivaniševića

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, prekinuo je višegodišnju saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

Đoković se emotivnom porukom oglasio na Instagramu i zahvalio se hrvatskom treneru sa kojim je sarađivao od Vimbldona 2018. godine.

– Sjećam se tačno trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan i ja smo tražili da bude inovativniji i da donesemo magiju u naš duo. Zapravo ne samo da je on donio servis, već i mnogo smijeha, zabave, godinu na mjestu broj 1, rekordna postignuća i još 12 grend slem titula (i nekoliko finala) do danas. Da li sam pomenuo i malo drame? Nolefam će znati – poručio je Novak Đoković, ali se na tome nije zaustavio.

– Goran i ja smo odlučili da prestanemo da radimo prije nekoliko dana. Hemija na terenu ima uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvijek bilo snažno kao kamen. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da pored toga što smo osvajali turnire zajedno, da smo imali i veliku bitku u Čoveče, ne ljuti se pored toga godinama. I taj turnir nikada ne prestaje za nas.

Šefinjo, hvala ti na svemu moj prijatelju. Volim te – poručio je Đoković.

Novak je ove nedjelje trenirao u Beogradu, na terenu u Košutnjaku nije bilo Ivaniševića, koji je bio „sjenka“ srpskog tenisera svih prethodnih godina.

ATV

Povezani članci

KK “Jahorina” u subotu igra za titulu

 Košarkaši “Jahorine” dočekaće sutra ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske. Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani “Peki” sa početkom u 19.00 časova, a paljanski prvoligaš imaće priliku da osvoji šampionsku titulu na domaćem terenu, jer trenutni rezultat u pobjedama iznosi 2:0 u korist “Jahorine”. Iz Košarkaškog kluba “Jahorina” […]

Uspješani nastupi Randorija na tri fronta: Ždrale zlatni, Zekićeva srebrna, Lalović bronzani (FOTO)

Članovi Džudo kluba “Randori” iz Istočnog Sarajeva proteklog vikenda nastupali su na tri turinira sa kojih su donijeli 12 medalja. Lazar Ždrale osvojio je zlatnu medalju na Evropskom kupu za juniore do 90kilograma koji je održan u italijanskom Linjanu. Na prvom eksperimentalnom kupu Evropske nade koji je održan u Sarajevu Evgenija Zekić (-57kg) je osvojila […]