Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Preuzimanje ski-karata od 15. do 19. novembra

27 Oktobar 2021
2 min.
Preuzimanje ski-karata od 15. do 19. novembra

Preuzimanje ski-karata za građane sa područja grada Istočno Sarajevo koji su učestvovali u konkursu “Budi dijete Jahorine” biće moguće od 15. do 19. novembra.

Preuzimanje karata vršiće se od 9.00 do 16.00 časova na ski-kasi “Ogorjelica”, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

U saopštenju se navodi da ukoliko neko nije poslao fotografiju djeteta, koja je neophodna za izradu ski-karte za radne dane, omogućeno je fotografisanje na licu mjesta.

Maloljetna djeca mogu preuzeti ski-kartu uz pratnju jednog roditelja zbog izjave koju je potrebno potpisati.

Prilikom preuzimanju ski-karte potrebno je uplatiti depozit od 10 KM koji se na kraju sezone vraća, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” podsjećaju da je konkurs otvoren do kraja oktobra.

Pravo učešća na konkursu imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, svih šest opština. Za dobijanje personalizovane sezonske ski karte /ponedjeljak-petak/ učenici trebaju ispuniti dva kriterijuma – da pohađaju bilo koju osnovnu ili srednju školu na teritoriji grada Istočno Sarajevo i da dostave kreativni rad na temu svog viđenja olimpijske planine Jahorine.

Apsolutno svi učenici koji ispune navedene kriterijume će u novoj zimskoj sezoni biti vlasnici personalizovane ski-karte, objavljeno je na sajtu Olimpijskog centra “Jahorina”.

Na konkurs se mogu prijaviti učenici sa svim vrstama likovnih, literalnih radova, te sa fotografijom iili video-snimkom.

Cilj je da učenici kroz sve vrste umjetničkog izražavanja na kreativan način predstave svoje viđenje ove olimpijske planine.

SRNA

Povezani članci

Ćosić: Zaključak Vlade u funkciji Izbornog zakona Republike Srpske

Predsjednik Saveza opština i gradova Republike Srpske Ljubiša Ćosić izjavio je da je zaključak Vlade kojim se pozivaju članovi gradskih i opštinskih izbornih komisija da podnesu ostavke dio priprema za primjenu i sprovođenje Izbornog zakona Republike Srpske. “Vlada ništa slučajno nije uradila, nego je sve u funkciji onoga što se zove nacrt Izbornog zakona Republike […]

Na Međunarodnom festivalu “Istočno Sarajevo folk-fest 2024” nastupilo 10 kulturno-umjetničkih društava

Međunarodni festival “Istočno Sarajevo folk-fest 2024”, na kojem je nastupilo 10 kulturno-umjetničkih društava /KUD/ iz BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije, održan je večeras u Istočnoj Ilidži, a imao je i humani karakter – prikupljena sredstva biće donirana za liječenje Miloša Božovića, Magdalene Vlaški i Vere Grbić. Organizator Festivala Božidar Novaković izrazio je zadovoljstvo što su […]