Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

PU Foča: U toku potraga za nestalim licemPU Foča:

29 Mart 2024
1 min.
PU Foča: U toku potraga za nestalim licemPU Foča:

Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za licem Tanasković Dragom (rođen 1994. godine) iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče 28. marta 2024. godine u 8.00 časova, saopšteno je iz ove uprave.

– Nestalo lice je poslednji put viđeno uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji “Јužni most slobode” na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26.marta. 2024. godine oko 21.10 časova – ističe se u saopštenju.

Navodi se da je lice srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju oi srcolikog oblika lica.

– Lice je na sebi imalo tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike – navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Foča uputila je apel svim građanima ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona “122”.

RTRS

Povezani članci

Dodik: Nedeljko Kerić biće prvi gradonačelnik Teslića

Kandidat SNSD-a i partnerskih stranaka za načelnika opštine Teslić na narednim izborima je Nedeljko Kerić iz SNSD-a, a za zamjenika načelnika Slaven Jelić, član SPS-a. Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na promociji zajedničkih kandidata za načelnika i zamjenika načelnika teslićke opštine da je promjena na čelu ove lokalne zajednice neophodna da bi krenula naprijed, […]

Dodik: Odgađanje sjednice Generalne skupštine potvrda uspjeha naših napora

Predsjednik Repiblike Srpske Milorad Dodik izjavio je da odlaganje sjednice Generalne skupštine UN o rezoluciji o Srebrenici ukazuje da je očigledno da u vezi sa tim postoji kriza predlagača i da su uspjeli napori političkih predstavnika Srba da objasne da bi to mogao da bude veći problem od bilo kakvog rješenja. “Očigledno je da u […]