Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sutra otvaranje izložbe “Fotografijom kroz Srpsku”

01 April 2024
1 min.
Sutra otvaranje izložbe “Fotografijom kroz Srpsku”

Izložba fotografija sa konkursa “Fotografijom kroz Srpsku – 2023” svečano će biti otvorena sutra u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Turističke organizacije grada.

Na foto-konkursu Turističke organizacije Republike Srpske učestvovao je 221 autor sa 656 fotografija koje prikazuju ljepote i atrakcije Srpske.

Najavljeno je prisustvo pomoćnika ministra trgovine i turizma Republike Srpske Predraga Tešića, direktora Turističke organizacije Srpske Miodraga Lončarevića, te direktora Turističke organizacije grada Istočnog Sarajeva Igora Ikonića, koji će dati i izjave za medije.

Otvaranje izložbe zakazano je za 14.00 časova u prostorijama Skupštine grada.

SRNA

Povezani članci

U Palama prikupljeno 55 doza krvi

U akciji Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko-romanijske regije danas je prikupljeno 55 doza dragocjene tečnosti. Predsjednik Udruženja Gospava Pejić izjavila je novinarima da je ova akcija bila uspješna i da se prijavilo 75 davalaca, među kojima je njih deset prvi put dalo krv. Pejićeva je navela da češće rade akcije zbog nadolazećih praznika, a svaka […]

U Bolnici “Srbija” održana edukacija laboratorijskih i sanitarnih zdravstvenih profesionalaca

U Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu održana su predavanja na kojima se govorilo o pravilnom uzorkovanju u laboratorijskoj medicini, uticaju hemolize na laboratorijske testove i pravilnom odlaganju infektivnog otpada. Predavanjima su prisustovali laboratorijski i sanitarni zdravstveni profesionalci BiH. Glavna sestra Službe medicinske biohemije i hematologije Bolnice “Srbija” koja je ujedno i član Predsjedništva asocijacije Mila […]