Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Prijave poštom za glasanje izvan BiH neće biti razmatrane

27 Maj 2022
1 min.
Prijave poštom za glasanje izvan BiH neće biti razmatrane

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH podsjeća birače da neće razmatrati prijave za glasanje izvan BiH koje budu poslate putem pošte.


U skladu sa uputstvom o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za ovogodišnje opšte izbore 2. oktobra rok za podnošenje prijava za glasanje izvan BiH ističe 19. jula.

Prijave za glasanje izvan BiH se dostavljaju samo elektronski putem portala e-Izbori, dostupnom na veb stranici CIK-a ili putem telefaksa na brojeve +387 33/251-333 i +387/33 251-334, podsjećaju iz Komisije.

Korisnici portala e-Izbori za tehničku podršku pristupa portalu mogu se obratiti na imejl adresu [email protected].

SRNA

Povezani članci

Višković i Cvijanovićeva sa azerbejdžanskim ambasadorom

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarali su danas sa ambasadorom Azerbejdžana u BiH Vilajatom Gulijevim o mogućnostima razvoja privredno-ekonomske saradnje. Višković je na sastanku u Banjaluci govorio o potencijalima za buduću saradnju i istakao da je Republika Srpska opredijeljena za realizaciju zajedničkih projekata u oblastima infrastrukture, energetike, […]

Amidžić: Finansiranje institucija BiH neće doći u pitanje

Odluka o privremenom finansiranju institucija BiH važila je do danas, ali institucije neće ostati bez sredstava, potvrdio je za Avaz ministar finansija u Savjetu ministara Srđan Amidžić. S obzirom da budžet za ovu godinu još nije usaglašen sa globalnim okvirom Fiskalnog savjeta za period 2024 – 2026. godina, usvojenim krajem januara, Amidžić je donio novu […]