Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Sutra nestabilno sa kišom, moguća pojava grada

01 Maj 2024
1 min.
Sutra nestabilno sa kišom, moguća pojava grada

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje nestabilno vrijeme sa kišom u većini predjela, a ponegdje je moguć grad.


Ujutro i prije podne na jugu će biti oblačno uz povremenu kišu, a u ostalim predjelima suvo i sa sunčanim periodima. Od sredine dana kiša i pljuskovi sa grmljavinom premještaće se od juga ka sjeveru i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ponegdje će biti i lokalnih nepogoda uz jače pljuskove i moguću pojavu grada.

Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar.

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 15, u višim predjelima od sedam, a dnevna od 17 na jugozapadu do 26 na sjeveru, u višim predjelima od 13 stepeni Celzijusovih.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda navode da danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz pojavu pljuskova i grmljavine.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Gacko i Mrakovica 14, Banjaluka i Kalinovik 16, Kneževo i Čemerno 17, Han Pijesak i Neum 18, Ribnik i Sokolac 19, Bileća, Doboj, Trebinje i Sarajevo 20, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Prijedor, Srbac i Srebrenica 21, Višegrad, Rudo i Mostar 22, Foča 24 i Bijeljina 25 Celzijusovih stepeni.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Informisala sam SB UN da se Bećirović obraća u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva i svih u BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović potvrdila je za Srnu da je informisala Savjet bezbjednosti UN da će se Denis Bećirović na današnjoj sjednici obratiti u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva, niti u ime svih u BiH. Na pitanje Srne da li je informisala Savjet bezbjednosti da bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović […]

Košarac: Za BiH najbolje da rezolucija o Srebrenici bude povučena

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac rekao je da je predložena rezolucija o Srebrenici potpuno nepotrebna i netačna i da bi za BiH i pokretače rezolucije bilo najbolje da je povuku. “To bi bilo najbolje za BiH. To bi bilo najbolje i za dobre odnose Bošnjaka, Srba i svih ostalih”, rekao je Košarac novinarima na […]