Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Sutra u Istočnom Sarajevu prvi MTB MARATON FORIS 2021

24 Septembar 2021
1 min.
Sutra u Istočnom Sarajevu prvi MTB MARATON FORIS 2021

Biciklistički klub “MTB FORIS” organizuje prvi MTB MARATON FORIS 2021, koji će se održati sutra u Istočnom Sarajevu.

PRVI MTB MARATON FORIS 2021 je rekreativna brdsko-planinska vožnja biciklom, netakmičarskog karaktera izazovnim i atraktivnim planinskim putevima, ukupne dužine od 40 km i uspona od 1343 m. Za vožnju ovog maratona je potrebna određena fizička spremnost. Na stazi postoje tehnički zahtjevniji dijelovi koje je potrebno izvesti sa oprezom.

“To je velika biciklistička manifestacija u kojoj biciklisti voze mtb maraton, uspon na vrh Trebevića, a onda po povratku na Amfiteatar Beli Vuk na Tvrdimićima ih očekuje besplatan ručak i piće, kao i zabavni program za sve učesnike bicikliste. Maraton je netakmičarskog karaktera”, navode organizatori.

Predviđeno je da maraton posjeti više od 200 biciklista. Za sada su se prijavili biciklisti iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz Srbije i Crne Gore.

Početak trke zakazan je za 9.00 časova sa izletišta “Beli Vuk” sa 1000 metara nadmorske visine, odakle se penje do vrha planine Trebević koji se nalazi na 1629 metara nadmorske visine.

Više o maratonu svakako pročitajte OVDJE.

Povezani članci

Lazar Ždrale, džudista Randorija: Velika želja donijela zlato

Sa zlatnom medaljom oko vrata džudista “Randorija” Lazar Ždrale vratio se sa juniorskog Evropskog kupa u Linjanu. Momak iz Istočnog Sarajeva na impresivan način stigao je do titule u kategoriji do 90 kilograma na takmičenju u Italiji. Svih pet pobjeda ostvario je iponom za svoje drugo zaredom zlato na evropskim kupovima čim je nagovijestio da […]

Zvezda i Partizan u derbiju za finale Kupa Srbije

Samo četiri dana poslije vječitog derbija u šampionatu Srbije, danas je na programu novi, i to u polufinalu Kupa Srbije. I ovaj put je Crvena zvezda domaćin Partizanu. Crvena zvezda je u subotu u derbiju koji je imao odjeke i poslije završetka meča, kada su se u Partizanu žalili na suđenje i koji je trajao […]