Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

MTB FORIS u Trebinju osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju

24 Oktobar 2021
1 min.
MTB FORIS u Trebinju osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju

Sa MTB biciklističke trke “XCM Trebinje 2021” biciklistički klub “MTB FORIS” Istočno Sarajevo donosi dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

Luka Žepinić je osvojio prvo mjesto u kategoriji Amateri B, Miljan Žuža osvojio prvo mjesto u kategoriji Amateri C, dok je Dragan Stojanović u istoj kategoriji osvojio drugo mjesto.

U organizaciji biciklističkog kluba “Leotar” iz Trebinja I Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine danas je održano državno prvenstvo, odnosno biciklistička trka pod nazivom “XCM Trebinje 2021” gdje su takmičari prikupljali bodove za premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ispred biciklističkog kluba “MTB FORIS” Istočno Sarajevo su nastupila četri takmičara i to Stefan Taušan i Luka Žepinić u kategoriji Amateri B, te Dragan Stojanović i Miljan Žuža u kategoriji Amateri C.

Takmičari iz ovih kategorija su vozili stazu dužine 27 kilometara.

Povezani članci

Nikola Golijanin osvojio Otvoreno prvenstvo BiH u tenisu

Nikola Golijanin, mladi teniser iz Istočnog Sarajeva osvojio je prvo mjesto na Otvorenom prvenstvu BiH u Banjaluci. U konkurenciji dječaka do 12 godina iz cijele Bosne i Hercegovine Nikola, član Tennis teama “Winner”, je kroz cijeli turnir prikazao odliČnu igru i zasluŽeno došao do pobjedničkog postolja. Tako je nastavio sa odličnom rezultatima iz prethodnog perioda, […]

Đoković dominira ATP listom

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković započeo je danas 421. nedjelju na prvom mjestu ATP liste. Najstariji ikad na vrhu ATP liste je povećao prednost (10.035 poena) u odnosu na Janika Sinera i sada ima 1.285 bodova više u odnosu na Italijana. Srbin je garantovano 425 sedmica na prvom mjestu na svijetu. Treći je ostao Karlos […]