Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Petrović: Nikakvog poskupljenja struje neće biti

27 Maj 2022
1 min.
Petrović: Nikakvog poskupljenja struje neće biti

U Republici Srpskoj neće biti nikakvog pomijeranja cijena ektrične energije, odnosno neće biti poskupljenja, poručio je direktor “Elektroprivrede Srpske” Luka Petrović.


Petrović je napomenuo da “Elektroprivreda” zavisno od stanja u hidrologiji može ostvariti dobiti, ali i da, kako kaže, održi stabilnost cijene.

Govoreći o investicijama, napomenuo je da je u Republici Srpskoj u toku realizacija pet velikih projekata ukupne vrijednosti 800 miliona evra.

“`Elektroprivreda Srpske` ima najbolju poziciju u regionu sa ugovorenim projektima što će biti dodatni podsticaj i Republici Srpskoj”, rekao je Petrović.

SRNA

Povezani članci

Mađarski premijer u Banjaluci; Dodik: Orban iskren prijatelj Srpske (VIDEO)

Premijer Mađarske Viktor Orban stigao je u Banjaluku, gdje ga je na Međunarodnom aerodromu dočekao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Radovan Višković. Dodik je poželio dobrodošlicu mađarskom premijeru, ističući da je Orban dokazani i iskren prijatelj Srpske. Prethodno je u Banjaluku stigao i ministar inostranih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto, koga je dočekao […]

Rogatica: Sredstva od nadoknade od prodaje šuma biće korištena za 11 projekata

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Rogatica usvojen je Plan korištenja sredstava od nadoknade od prodaje šumskih drvnih sortimenata u ovoj godini, prema kojoj će 826.940 KM biti korišteno za finansiranje ili sufinansiranje 11 projekata u ovoj lokalnoj zajednici. U dokumentu je navedeno da će planirani iznos biti korišten za djelimično ili potpuno finansiranje, rekonstrukciju i […]