Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Prekid u vodosnabdijevanju u Istočnom Sarajevu

01 Avgust 2021
1 min.
Prekid u vodosnabdijevanju u Istočnom Sarajevu

Obavještavaju se potrošači dijela ulice Ilidžanska, koji se snabdijevaju sa buster-pumpe, da neće imati uredno snabdijevanje do kasnih večernjih časova usljed prekomjerne potrošnje sa rezervoara “Gornje Mladice”.

Obavještavaju se potrošači u naselju Katića brdo , koji se snabdijevaju sa PS “Katića brdo” da je usljed kvara na pumpi došlo do prekida u snabdijevanju vodom. Ekipe na terenu montiraju zamjenske pumpe, te se uredno snabdijevanje može očekivati iza 22 časa.

Molimo sve potrošače da vodu koriste raconalno, te da vodu iz gradskog vodovoda ne koriste za zalijevanje, navodnjavanje, punjenje bazena kao ni za rashlađivanje betonskih i zemljanih površina.

Povezani članci

Ćosić: Kroz tri projekta obezbijeđeno 910.000 KM, pristupni pregovori nova prilika

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je da je grad kroz tri pojekta obezbijedio 910.000 KM za Gradsku razvojnu agenciju, te istakao da je otvaranje pristupnih pregovora sa EU prilika za nova sredstva i prijekte. Ćosić je pojasnio da je u okviru Programa transnacionalne saradnje EU “Intereg Danube 2021-2027” odobren projekat “Kulinarska staza nacionalne i […]

Na području Istočnog Sarajeva uhapšeno jedno lice

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ danas su u nastavku rada u predmetu “Istok SVOT” uhapsili jedno lice na području Istočnog Sarajeva. Uhapšeno lice je nakon kriminalističke obrade u prostorijama Sipe predato Tužilaštvu BiH uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. Aktivnosti u predmetu “Istok SVOT” započete su ranije protiv lica koja su osumnjičena da […]