Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Danas u Istočnom Sarajevu nastavak vakcinacije

13 Maj 2021
1 min.
Danas u Istočnom Sarajevu nastavak vakcinacije

U Domu zdravlja Istočno Sarajevo danas će biti nastavljena imunizacija lica starijih od 65 godina ruskom vakcinom protiv virusa korona “sputnjik ve”.


Koordinator tima za sprovođenje vakcinacije u ovoj zdravstvenoj ustanovi Danko Vasiljević rekao je juče Srni da je Domu zdravlja Istočno Sarajevo isporučeno 470 vakcina “sputnik ve”.

Vasiljević je dodao i da je juče vakcinisano 100 lica, a da će narednih dana biti vakcinisano i 18 lica koja su na hemodijalizi.

On je naveo da je na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže do sada vakcinisano oko 720 lica starijih od 65 godina, a prijavljeno je više od 3.000.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić: Ključ uspjeha u sistemu za osnježavanje

Ključ uspjeha Jahorine nalazi se u njenom neprekidnom radu i efikasnom sistemu za vještačko osnježavanje koji je tokom 127 uzastopnih dana radio bez prestanka kako bi posjetiocima pružili nezaboravna iskustva na planini, rekao je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić. “Jahorina je pružala nezaboravna iskustva za svojih 250.000 posjetilaca, ostvarivši čak 1.800.000 prolaza, a tokom […]

Istočna Ilidža: Raspisan konkurs za dodjelu 50 studentskih stipendija

Opština Istočna Ilidža raspisala je konkurs za dodjelu 50 studentskih stipendija. Pravo učešća na lonkursu imaju redovni studenti druge i viših godina studija prvog ciklusa javnih visokoškolskih ustanova, sa stalnim prebivalištem na području opštine Istočna Ilidža, a da nisu obnovili godinu studija za koju konkurišu i da nisu korisnici stipendije drugog organa. Na konkurs se […]